Kakaové máslo Mycryo, 600 g

Kakaové máslo Mycryo, 600 g

Kakaové máslo Mycryo - 100 % kakaové máslo ve formě prášku od firmy Callebaut. Je ideální pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády. Kromě toho má ale kakaové máslo Mycryo hlavní využití v kuchyni při smažení a rychlém opékání. Velkou výhodou kakaového másla je to, že neobsahuje chlesterol a je o...

Více informací

Dostupnost: Tento produkt není momentálně skladem

379,00 Kč

Přidat do košíku

Kakaové máslo Mycryo - 100 % kakaové máslo ve formě prášku od firmy Callebaut. Je ideální pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády.

 

Kromě toho má ale kakaové máslo Mycryo hlavní využití v kuchyni při smažení a rychlém opékání. Velkou výhodou kakaového másla je to, že je odolné vůči velmi vysokým teplotám. Kakaové máslo má tu jedinečnou vlastnost, že nepřebíjí chuť Vašich ingrediencí - naopak, pomůže jim vyniknout. Velkou výhodou kakaového másla je také to, že neobsahuje žádný cholesterol a má nižší obsah tuků a méně kalorií než běžné tuky používané v kuchyni.

 

Obsah kakaového másla v čokoládě je rozhodující paramert pro tekutost čokolády. Čím více čokoláda obsahuje kakaového másla, tím lépe teče. Výrobci často nahrazují kakaové máslo rostlinnými tuky nebo kakaovou hmotou, proto běžná čokoláda v čokoládové fontáně neteče. Pro doplnění kakaového másla na potřebný stav je ideální kakaové máslo v prášku Mycryo. Díky práškové konzistenci se kakaové máslo Mycryo velmi dobře odměřuje a dávkuje.

 

Složení: 100 % kakaové máslo

Balení: plechovka 600 gramů

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 3766 kJ (900 kcal); tuky 100 g (z toho nasycené mastné kyseliny 60,2 g); sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g); bílkoviny 0 g; sůl 0,00 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-20°C a relativní vlhkosti do 70%.