Mléčná čokoláda Callebaut Eclipse - 0,4 kg

Unikátní mléčná čokoláda s obsahem kakaa 51,4 % Callebaut Eclipse má pouze 1% přidaného cukru, žádnou sóju, žádné umělé přísady a přibližně dvojnásobek obsahu mléka a kakaa ve srovnání s běžnou mléčnou čokoládou. Je tmavší, hladší, intenzivnější a krémovitější než jakákoli jiná mléčná čokoláda. Rozvažované balení 0,4 kg.

199,00 Kč

(497,50 Kč 1 kg)

S DPH
Počet
skladem - ihned k odeslání

Unikátní mléčná čokoláda s obsahem kakaa 51,4 % Callebaut Eclipse (Ecl1pse) má pouze 1% přidaného cukru, žádnou sóju, žádné umělé přísady a přibližně dvojnásobek obsahu mléka a kakaa ve srovnání s běžnou mléčnou čokoládou. Je tmavší, hladší, intenzivnější a krémovitější než jakákoli jiná mléčná čokoláda.

Hlavní přednosti čokolády Ecl1pse:

- 100% belgická mléčná čokoláda - velmi tmavá a intenzivní
- pouze 1% přidaného cukru (sacharóza)
- o 50% méně celkového cukru (laktóza + sacharóza) ve srovnání s běžnou mléčnou čokoládou
- ŽÁDNÝ sójový lecitin
- ŽÁDNÉ umělé přísady
- ŽÁDNÁ umělá nebo přírodní sladidla
- ŽÁDNÝ lepek
- podpora nadace Cocoa Horizons Foundation

Čokoládu Callebaut Eclipse (Ecl1pse) můžete použít například na muffiny, brownies, pralinky, čokoládové tyčinky, při výrobě sušenek, truffles a v mnoha dalších aplikacích, zvláště pokud potřebujete v cukrovinkách snížit obsah cukru oproti použití běžné mléčné čokolády. Čokoláda Eclipse není vhodná na výrobu čokoládové pěny (mousse).

V našich končinách většina milovníků čokolády upřednostňuje mléčnou čokoládu. Mnoho lidí je ale zároveň znepokojeno svým denním příjmem cukru a zároveň nechtějí používat umělá sladidla. Jak tedy mlsat a zároveň si příliš nezvyšovat denní příjem cukru? S mléčnou čokoládou Callebaut Eclipse (Ecl1pse) je to snadné!

Pravá mléčná belgická čokoláda Ecl1pse přináší více intenzivní chuť čokolády, ale pouze 1% přidaného cukru. Ve skutečnosti umožňuje Ecl1pse snížit obsah cukru ve všech vašich oblíbených čokoládových dezertech a pečivu o 20 až 50 procent oproti použití běžné mléčné čokolády. Všechno, co musíte udělat, je prostě vyměnit ve Vašich receptech běžnou čokoládu za čokoládu Callebaut Ecl1pse.

V níže uvedené tabulce je uvedeno procento snížení cukru v produktu při částečném nahrazení běžné mléčné čokolády čokoládou Eclipse. Výpočet je proveden na základě průměrného obsahu cukru ve standardních mléčných čokoládách.

% použité čokolády Eclipse % celkového cukru v čokoládové směsi % celkového snížení cukru ve směsi
100% 23% -50%
90% 27% -46%
80% 29% -41%
70% 32% -37%
60% 35% -33%
50% 38% -29%
40% 40% -24%
30% 43% -20%

Čokoláda Callebaut Eclipse je dodávána ve formě drobných peciček (callets), které jsou balené v sáčku po 1 kg (rozvažované balení).

Obsah kakaa: 51,4 %

Obsah mléka: 42,5 %

Obsah tuku: 41 %

Rozvažované balení: pecky Callets™ v sáčku 0,4 kg

Složení:
kakaová hmota, sušené odstředěné mléko, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, cukr, přírodní vanilka, emulgátor: slunečnicový lecitin.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2346 kJ (561 kcal); tuky 41 g (z toho nasycené mastné kyseliny 24,7 g); sacharidy 24,5 g (z toho cukry 22,5 g); bílkoviny 18,8 g; sůl 0,39 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.

175