Čokoláda Arriba, 39% kakao, 2,5 kg

Čokoláda Arriba, 39% kakao, 2,5 kg

Mléčná čokoláda Origine Arriba je jemná mléčná čokoláda s vůní po vanilce, světlé barvy. Pokud jde o chuť, je velice krémovitá, sametová a relativně silně připomíná mimo jiné jogurt, nugát, vanilku a šlehačku s příchutí mandlí a lískových ořechů.

Více informací

170

Dostupnost: Skladem - ihned k odeslání

859,00 Kč

343,53 Kč za 1 kg

Arriba označuje kraj na severozápadě Ekvádoru. Zde se od Pacifiku až po Andy rozpíná řetězec zelených a tropicky teplých údolí. Přesně tato oblast mezi Cordillera Costanera (pobřežní pohoří) a Cordillera Occidental v Andách, je známá svými malými historickými kakaovými plantážemi. Naše putování za nejlepším světovým kakaem nás vede dále za západ do provincií Cotopaxi a Los Rios. A zvláště kolem starověkého města Quevedo naleznete to, co hledáme: exkluzivní původní odrůdu známou jako Cacao Nacional - velice starý aromatický typ kakaových bobů z druhu Forastero, které se proslavilo svou výraznou chutí a silným aroma.

 

Čokoláda Arriba je jemná mléčná čokoláda Origine s vůní po vanilce, světlé barvy. Pokud jde o chuť, je velice krémovitá, sametová a relativně silně připomíná mimo jiné jogurt, nugát, vanilku a šlehačku s příchutí mandlí a lískových ořechů. Zdá se, že jedinečné půdní a klimatické podmínky v severním Ekvádoru mají kouzelný účinek na kakao, které se tam pěstuje.

 

Použití:
Čokoláda Arriba je vhodná pro modelování, potahování, glazurování, plnění, dekorování, odlévání do forem, výrobu pralinek, dutých figurek, čokoládových omáček. Čokoládu můžete použít do fondue a po přidání kakaového másla také v čokoládové fontáně.

 

Obsah kakaové sušiny: 39 %

Obsah mléčné sušiny: 25,5 %

Tekutost: tekutost

Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg

Složení:
cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota Equador, sušené polotučné mléko, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2399 kJ (573 kcal); tuky 39,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23,5 g); sacharidy 44,4 g (z toho cukry 43,3 g); bílkoviny 9,1 g; sůl 0,24 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.