Čokoláda Brazil, 66,8% kakao, 2,5 kg

Čokoláda Brazil, 66,8% kakao, 2,5 kg

Hořká Origine čokoláda Brazil s obsahem kakaa 66,8 % má výrazně intenzivní kakaovou chuť se svěžími tóny tropického ovoce. Čokoláda Brazil je vyrobena z kakaových bobů odrůdy Trinitario a Amazonian Forastera.

Více informací

140

Dostupnost: skladem - ihned k odeslání

949,00 Kč

379,60 Kč za 1 kg

Hořká Origine čokoláda Brazil s obsahem kakaa 66,8 % má výrazně intenzivní kakaovou chuť, se svěžími tóny tropického ovoce. Čokoláda Brazil je vyrobena z kakaových bobů odrůdy Trinitario a Amazonian Forastera.

Kakaové boby se pěstují v Brazílii také na plantážích roztroušených po Severní Amazonii a v atlantických lesích kolem Bahia. Nachází se zde také jedna z nejpozoruhodnějších kakaových plantáží Ouro Verde, kde rostou kakaové boby pro nejnovější single origin čokoládu Callebaut - Brazil. Zdejší biodiverzita vegetace je bohatší než kdekoliv jinde na světě. Místní farmářská družstva fermentují a suší své vyjímečné kakaové boby odrůdy Trinitario s velkou péčí, s důrazem na boby s výraznými tropickými ovocnými příchutěmi.

Vzácné boby Forastero pěstované a sklizené v severozápadní Amazonii zesilují kakaovou chuť a obohacují ji ještě více ohromující svěžesti. Single Origin Brazil je otevřenou výzvou pro každého šéfcukráře k objevování nových a originálních chuťových kombinací.

Použití:
Čokoláda Brazil je vhodná pro modelování, potahování, glazurování, plnění, dekorování, odlévání do forem, výrobu pralinek, dutých figurek, čokoládových omáček nebo čokoládové pěny - mousse. Čokoládu můžete použít do fondue a po přidání kakaového másla také v čokoládové fontáně.

Obsah kakaové sušiny: 66,8 %

Tekutost: tekutost

Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg

Složení: kakaová hmota Brazil, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat mléko.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2317 kJ (554 kcal); tuky 40,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 24 g); sacharidy 34 g (z toho cukry 30,2 g); bílkoviny 7,6 g; sůl 0,02 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.