• Sleva

Zmrzlinová čokoláda zlatá Ice Gold 2,5 kg

Datum minimální trvanlivosti do 27.9.2020. Zlatá čokoláda pro namáčení kornoutů se zmrzlinou, nanuků a na stracciatellu. Čokoláda rozmazlujte křupavým dekadentním karamelem.

899,00 Kč Sleva 10%
809,10 Kč

(323,64 Kč za 1 kg)

S DPH
Počet
Skladem

Datum minimální trvanlivosti do 27.9.2020.

Zlatá čokoláda pro namáčení kornoutů se zmrzlinou, nanuků a na stracciatellu. Čokoláda rozmazlujte křupavým dekadentním karamelem.

Zlatá čokoláda Callebaut pro zmrzlinu Ice Chocolate Gold představuje ryzí luxus, ve kterém se spojuje sametově jemná čokoláda s intenzivně lahodnou chutí karamelu. Luxusní dojem završuje zlatá barva. Můžete se těšit na intenzivní chuť karamelu s tóny máslového karamelu a špetkou soli, která chuť prohlubuje.

Díky vysokému podílu kakaového másla se s čokoládou Ice Chocolate Gold snadno pracuje: stačí rozpustit a je to, bez nutnosti temperování. Je možné ji použít také do čokoládové fontány a to bez nutnosti dalšího ředění kakaovým máslem.

Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. V ústech se rychle rozpouští a uvolňuje návykovou chuť karamelové čokolády.

Obsah kakaa: 35,9 %

Obsah mléka: 28,9 %

Tekutost: tekutost

Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg

Označení: ICE-42-GOLD-552

Bílá čokoláda s karamelem, složení:
kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, cukr, laktóza (mléčný cukr), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátory: slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma, sůl.

Výživové údaje na 100 g:
energetická hodnota 2388 kJ (571 kcal); tuky 42,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 28 g); sacharidy 44,5 g (z toho cukry 43,5 g); bílkoviny 8 g; sůl 0,51 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.

Návod:

• Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce

Callebaut
197